Actualitat

Notícies

ASSEMBLEA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE LA RAÇA BRUNA A LA VALL FOSCA

El diumenge 1 de març, la Federació Catalana de la Raça Bruna del Pirineus (FEBRUPI) va celebrar la seva Assemblea General Ordinària al Museu Hidroelèctric de Capdella amb la presència de Rosa Maria Cubel, Directora General d’Agricultura i Ramaderia, Albert de Moner, president de la Federació Catalana de la Raça Bruna i l’alcalde de la Torre de Capdella, Josep Maria Dalmau.

La Federació compta amb 300 associats de les següents comarques: Val d’Aran, Alta Ribagorça, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, La Noguera, Alt Urgell, Cerdanya, Berguedà, Ripollès, Osona, Solsonès, La Garrotxa, Alt Empordà, Bages, Segrià i Conca de Barberà. S’espera l’assistència de més d’un centenar de ramaders associats.

Entre altres temes, es va tractar la propera jornada de portes obertes al Centre de Testatge de Bon Repòs (propietat de la Diputació de Lleida), per presentar els vedells que hauran acabat el testatge. També es va parlar del Concurs Nacional de la raça que aquest any se celebrarà a La Seu d’Urgell els dies 25 i 26 d’abril.