Actualitat

Agenda

Activitats del mes de maig

De totes les activitats que teníem programades per aquest mes de maig, malauradament no en podrem realitzar cap, per ara. El més important és esperar que aquesta situació millori, per poder gaudir amb confiança, garanties i responsabilitat per part de totes i tots, de noves activitats ben aviat.

  • El taller de bitlles que teníem preparat pel 2 de maig, l’hem posposat pensant en poder-lo realitzar durant els mesos d’estiu.
  • El 13 de maig, els nens i les nenes de l’Escola La Vall Fosca commemoraven el Dia Europeu dels parcs, amb una activitat organitzada pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Aquesta activitat la donem per anul·lada aquest any amb la certesa que la recuperarem l’any que ve.
  • Pel 15 de maig estaven previstes unes activitats a la Vall per tractar el tema de la violència de gènere. S’havia de realitzar un taller a l’escola, adreçat a tot l’alumnat i paral·lelament també s’organitzava una xerrada oberta a tothom. Aquestes activitats, emmarcades dins del pacte d’Estat contra la violència de gènere, de moment, s’han posposat i en aquests estem treballant per poder-ho reprogramar en els propers mesos.
  • El 16 ens esperava un xerrada molt interessant sobre la música clàssica al cinema, amb l’Àngels Molpeceres que, a dia d’avui, s’ha hagut de cancel·lar per recuperar-la més endavant.
  • El dia 17 volíem inaugurar la temporada de pesca 2020. Aquesta activitat com la teníem prevista, ja no la podrem realitzar enguany, però procurarem programar un taller de pesca infantil durant l’estiu.
  • Cada tercer dimecres de mes, es du a terme un taller de lectura a la Pobleta de Bellveí. De moment aquests tallers s’han anul·lat i esperem poder reprendre’ls molt aviat.
  • L’última activitat que teníem per aquest mes, era un taller en el marc de la Setmana de la Natura que aquest any, se celebrava entre el 24 de maig i el 5 de juny. El taller amb què hi participàvem, era amb Descobrim les papallones, a càrrec de Salvatgines. Per ara, la Setmana de la Natura s’ha posposat sense una data prevista. Si finalment es pot dur a terme, segur que hi participarem!

És molt probable que per a les properes activitats que es puguin realitzar, s’hagin de canviar alguns hàbits i adquirir-ne algun de nou, com per exemple, mantenir una certa distància amb altres participant, o utilitzar mascareta, entre altres.

Ja s’anirà establint quina serà la normativa, i ens hi anirem adaptant. El més important és que posant-t’hi tots i totes el nostre granet de responsabilitat, puguem gaudir ben aviat de diferents activitats a la nostra Vall.

  • [jpg - 1,13 MB]