Actualitat

Notícies

Fase 2 a partir del 25 de maig

Des del 25 de maig, el municipi de la Torre de Capdella (regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran) ha entrat a la Fase 2.

En aquesta fase, es reprenen parcialment les activitats restringides en la fase I, amb limitacions d’aforament, com ara els restaurants amb servei de taula i les grans superfícies comercials, sense la possibilitat de romandre en zones comunes o recreatives.

S’obren els centres educatius per l’atenció parcial de determinats alumnes, però l’activitat lectiva continuarà sent telemàtica fins a final de curs.

En l’àmbit cultural, entren en funcionament els cinemes i els teatres, així com els monuments i equipaments culturals, amb el manteniment de mesures de seguretat i d’higiene.

Pel que fa a l’esport, es reprenen els entrenaments en lligues no professionals federades i les competicions esportives.

Finalment, a la possibilitat d’anar a llocs de culte i assistir a velatoris i enterraments, s’hi suma també la celebració de casaments, amb restriccions pel que fa al nombre de convidats.

 

Al document de preguntes freqüents es poden resoldre els dubtes sobre quins canvis es produeixen en aquesta fase.

Preguntes freqüents de la Fase 2