Actualitat

Notícies

Oberta la convocatòria de subvencions del Parc Nacional

Els Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici convoca les subvencions destinades a finançar les actuacions a la zona d’influència socioeconòmica del Parc Nacional.

Aquestes actuacions poden ser la modernització d’infraestructures, conservació del patrimoni natural, iniciatives d’activitats econòmiques relacionades amb el Parc Nacional, entre altres.

Les subvencions va adreçades:

  • Als ens locals situats a l’àrea d’influència socioeconòmica del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Els municipis que en formen part són: La Vall de Boí, Espot, Vielha e Mijaran, Naut Aran, Esterri d’Àneu, La Torre de Capdella, Vilaller, La Guingueta d’Àneu, Sort, Alt Àneu.
  • A les entitats supramunicipals, quan un o més dels ajuntaments que en formi part estiguin situats a l’àrea d’influència socioeconòmica del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.
  • A les entitats empresarials que tinguin seu i activitat principal a la zona d’influència del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.
  • A les persones físiques residents a la zona d’influència.
  • A les persones jurídiques sense ànim de lucre legalment constituïdes i inscrites en el registre corresponent, amb seu social o secció o delegació a la zona d’influència socioeconòmica, sempre que entre els seus fins estatutaris figuri expressament la realització d’actuacions que impliquin la conservació o ús sostenible dels recursos naturals, de protecció del patrimoni històric artístic o de promoció de la cultura tradicional.
  • A les associacions de municipis inclosos en l’àrea d’influència socioeconòmica, constituïdes per la promoció d’activitats de desenvolupament sostenible

El termini de presentació de les sol·licituds, acompanyades de la documentació pertinent, és d’un mes des de la publicació d’aquesta Resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.