Actualitat

Notícies

Pla d’acció per afrontar la crisi pel COVID-19

L’Ajuntament de la Torre de Capdella publica avui un Pla d’acció per afrontar i pal·liar les conseqüències de la crisi pel COVID-19, on s’inclouen les mesures que s’han pres fins ara i que continuaran en les properes setmanes.

 • L’Ajuntament va fer la comanda, el dimarts 24 de març de 2020, de 550 mascaretes. El divendres 27 de març en van arribar 8, que s’han repartit als dos comerços de queviures de la Vall Fosca. 150 arribaran, si no hi ha problemes amb el transport, el dimecres dia 1 d’abril de 2020. Aquestes es faran arribar als veïns i veïnes del municipi i en el cas que en sobrin, es destinaran a l’Hospital Comarcal del Pallars Jussà o altres Centres d’Atenció Primària que en necessitin.
 • El divendres 27 de març es va iniciar la desinfecció dels espais públics on hi ha circulació de persones: entorn de les botigues de casa Antema, a la Plana de Mont-ros, i de Casa Fonso, a la Torre de Capdella. La desinfecció es realitza cada 2-3 dies. Si algú necessita que es desinfecti algun altre espai públic, ho pot comunicar a l’Ajuntament (973663001).
 • L’Ajuntament de la Torre de Capdella presta serveis mínims de 9 h a 15 h (brigada i personal de les oficines). La resta de personal de les oficines fa teletreball des de casa. Tot el personal queda al servei de les veïnes i veïns del municipi.
 • Des del primer dia de confinament, l’Ajuntament ha contactat amb les persones que viuen soles, i que representen població amb un major risc, bé sigui per l’edat, o bé per altres motius de salut o socials. Aquestes persones es contacten un mínim d’una vegada per setmana.
 • El dimarts dia 17 de març de 2020, es van senyalitzar tots els camins per prohibir-ne el pas a persones, complint el Real Decret 463/2020 del 14 de març del 2020, en el qual es declara l’Estat d’Alarma.
 • Tancament de les fonts públiques.
 • Tancament del refugi lliure d’Estany Gento.
 • Per a QUALSEVOL TIPUS DE NECESSITAT que tingueu o penseu que pot tenir qualsevol veí o veïna del municipi, poseu-vos amb contacte amb l’equip de govern o transmeteu-ho a l’ajuntament.

Josep M. Dalmau: 600 45 69 59
Neus Burgués: 655 01 69 23
Feliu Martí: 660 25 29 09
Kiko Porta: 639 13 43 11
Ajuntament: 973663001
ajuntament@torrecapdella.ddl.net

 • L’Ajuntament està estudiant les mesures necessàries, dins les nostres possibilitats, per pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària, una vegada el confinament hagi finalitzat.
 • L’Ajuntament de la Torre de Capdella estem a la vostra disposició pel que necessiteu. No dubteu a parlar amb nosaltres per qualsevol inquietud o preocupació que tingueu.
 • Hem obert un nou canal de comunicació obert a través de l’EBANDO.

Us podeu baixar l’aplicació al vostre mòbil i buscar el canal de l’Ajuntament de la Torre de Capdella.