Actualitat

Notícies

VISITA TÈCNICA A LA FIRA ALIMENTÀRIA 2010

El 24 de març es realitza una visita tècnica a la Fira Alimentària 2010. El preu de l’entrada és de 25€ i el Departament d’Agricultura col·labora assumint el cost de desplaçament en autocar, que es podrà agafar des de La Pobla de Segur.
Termini d’Inscripció: 22 de febrer (Tel. 973 690 456; iferran@gencat.cat)

L’Oficina Comarcal de l’Alta Ribagorça del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural organitza la visita a la Fira Alimentària 2010.

Alimentària és una de les fires d’alimentació més importants del món. Es composa de 15 salons diferenciats que optimitzen la visita i el negoci dels professionals (carns i derivats, lactis i derivats, begudes, alimentació ecològica, productes alimentaris de qualitat amb origen geogràfic comú, etc).

L’Oficina comarcal de l’Alta Ribagorça ha organitzat una visita tècnica el dia 24 de març de 2010.

Donat que és aconsellable comprar l’entrada anticipadament (estalvi del 70% del preu), us preguem que confirmeu la vostra assistència abans del dia 22 de febrer.

L’entrada és nominal i el preu és de 25€; el Departament d’Agricultura col·labora assumint el cost de desplaçament en autocar, que es podrà agafar des de La Pobla de Segur.

Per a més informació contactar amb la Sra. Iolanda Ferran i Closa, cap de l’Oficina Comarcal del DAR a l’Alta Ribagorça:

Tel. 973 690 456
Correu electrònic: iferran@gencat.cat