Actualitat

Notícies

Catàleg de l’exposició Caçadors de mirades

Estem preparant la publicació d’un catàleg (en format llibre) sobre l’exposició Caçadors de mirades, que esperem tenir durant el mes de juliol.

El pròleg de l’edició el farà l’escriptora Maria Barbal i a més comptarà amb altres textos introductoris fet per periodistes, participants al concurs de microrelats de la Vall Fosca i demès especialistes.

Les fotografies anirien agrupades per temàtiques (retrats, fotos de família i fotos de boda) i per pobles.

Es reproduirien les fotos de les lones que estan exposades a les façanes de les cases i la informació que l’acompanya.

Des de l’inici del projecte fins a l’actualitat, gràcies a l’ajuda del veïnatge, hem identificat més de la meitat dels retrats fets per Fritz Ritz, Pere Piqué i Rafel Marsol. Per això, ens plantegem publicar la resta de fotografies, no només les de l’exposició. Els retrats que no s’han exposat la informació que hi sortiria seria el nom de la persona o bé el de la casa i el poble, per diferenciar-ho així de les fotos exposades.

Atès la llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals (BOE. Núm. 294 de 6 desembre 2018) i la Ley Orgánica 1/1982, de 5 de mayo, de protección civil del derecho al honor, a la intimidad personal y familiar y a la propia imagen (BOE, núm. 115 de 15 maig 1982), per poder publicar les fotos dels seus familiars necessitaríem l’autorització expressa, ja sigui en un document signat o bé per correu electrònic (eva@torrecapdella.ddl.net).

En cas que preferiu fer-nos arribar l’autorització signada, adjunt trobareu un model.

La publicació del catàleg serà una forma de perpetuar l’exposició, alhora que retrem homenatge als nostres avantpassats.

Una vegada més, moltes gràcies per la col·laboració!

  • [docx - 13,34 KB]