Actualitat

Notícies

CONSTITUCIÓ DE L’AJUNTAMENT DE LA TORRE DE CAPDELLA

El dissabte 16 de juny es va celebrar a la sala d’actes del Consistori, en un ple extraordinari, l’acte de constitució de l’Ajuntament.

En aquest acte els 7 regidors van prometre el càrrec. A continuació, es va convidar als partits polítics que integren l’Ajuntament a presentar les candidatures a l’Alcaldia. PSC-PM va proposar un candidat per al càrrec, Josep Maria Dalmau, que va ser elegit amb 6 vots a favor i 1 abstenció.

En el proper ple es realitzarà la distribució de les regidories i s’aprovarà la periodicitat de les sessions plenàries ordinàries.  Així doncs, l’Ajuntament queda format en aquesta legislatura de la següent manera:

Alcalde
Josep Maria Dalmau Gil

Regidors
Pilar Juanmartí Capdevila
Lluís Peroy Benet
Joan Boneta Carrera
Jordi Bosch Masa
Josep Amorós Batalla
Sergi Galanó Muñoz

Josep Amorós, representant de CiU, va afirmar que des del seu grup farien una oposició constructiva. Per la seva banda, Sergi Galanó, representant d’Alternativa Vall Fosca (AVF), va expressar en el seu discurs que AVF donaria suport a l’actual govern.

L’acte va finalitzar amb el discurs d’investidura de l’Alcalde. Josep Maria Dalmau va expressar el seu agraïment als companys de candidatura així com als veïns i veïnes del municipi que havien confiat en el seu equip. Tal com va destacar Dalmau en el seu discurs “La vall, en aquests moments està vivint canvis, i som conscients de la responsabilitat de vetllar, a tots nivells, per la sostenibilitat i l’evolució de tots els sectors per igual.”

Després de l’acte de constitució de l’Ajuntament, es va oferir un aperitiu popular a tots els assistents.