Actualitat

Notícies

CURS DE MONITORS/RES DE LLEURE 2012

Ja està obert el període de matriculació del curs de MONITORS/RES D’ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL que organitza el Consell Comarcal del Pallars Jussà, a través del Servei Comarcal de Joventut.

PLACES LIMITADES!!!

El curs s’adreça a majors de 18 anys i que té com a objectiu que els alumnes assoleixin una formació específica i coneguin les eines necessàries per a accedir a les tasques de monitor/a de lleure com assegurar el coneixement de recursos sobre infància, joventut i animació, reflexionar sobre els elements que intervenen en el temps de lleure dels més joves, entre altres.

El curs té una durada de 275 hores que és divideixen en una etapa lectiva i una altra de pràctiques. Des del Consell Comarcal del Pallars Jussà s’impartirà l’etapa lectiva que tindrà una durada de 100 hores. Les pràctiques cada alumne/a les farà pels seu compte i hauran de ser d’una durada de 150 hores de treball educatiu en centres d’esplai, colònies, campaments, camps de treball, etc, supervisades pel responsable de l’activitat que haurà d’estar en possessió del títol de director d’activitats de lleure infantil i juvenil. Un cop finalitzades les pràctiques l’alumne haurà d’elaborar una memòria que comptaran per 25 hores de treball personal.

L’etapa lectiva, impartida per docents de la Creu Roja, tindrà un cost de 130 € i s’impartirà a Tremp entre els dies 9 i 20 de juliol i l’horari lectiu serà de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30 h i de 16:00 a 21:00 h. És obligatòria l’assistència al 85% de les hores del curs per rebre el certificat acreditatiu.

Les inscripcions es poden formalitzar de forma presencial al Servei Comarcal de Joventut ubicat al la seu del Consell Comarcal, o bé via correu electrònic a l’adreça joventut@pallarsjussa.cat . Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.

Per rebre més informació sobre el curs us podeu adreçar al telèfon 973 65 01 87 o al correu electrònic joventut@pallarsjussa.cat

CURS DE MONITORS/ES DE LLEURE
Data: del 9 al 20 de juliol
Horari: 9.30 a 14.30 h i de 16.00 a 21.00 h
Inici matriculació: 18 juny
Preu: 130 €
Assistència: mínim 85% per rebre el certificat
Documents de matriculació: butlleta inscripció DNI i comprovant pagament